петък, 31 януари 2014 г.

ГАРАНТИРАНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ! ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ХОРАТА БЕЗ ДОХОДИ !!!

ПАРИ  ОТ  ИНТЕРНЕТ
ГАРАНТИРАНИ ПРИХОДИ !
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ !
ДОМАШЕН БАНКОМАТ !
ЕЖЕДНЕВНИ  ПРИХОДИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО !
НОВО НА4АЛО В ЖИВОТА НА ХОРАТА ЗАГУБИЛИ ВЯРА  В БЪЛГАРИЯ !

РЕГИСТРАЦИЯ :
LINK:http://wad.ojooo.com/register.php?ref=doradora1000

СПРАВКИ   И ПОДРОБНОСТИ :
БЛОГ : THE BEST PTC SITES.WELCOME !!!


CONTACT :dora.dora.apostolova1000@gmail.com

SKYPE : Dora Raykova1818

сряда, 29 януари 2014 г.

ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ИМАНЕТО НА КУНЕВА

Винят я, че прибрала рушвети за затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй”
Доходите и имуществото на бившия еврокомисар и настоящ лидер в Реформаторския блок Меглена Кунева да бъдат подложени на пълна ревизия, за да се установи какви подкупи е прибрала за затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй”. За това настоя вчера председателят на „Атака” Волен Сидеров, който обяви решението за спиране на мощностите за незаконно, а бившият еврокомисар – за основен виновник за тази стъпка. Кунева беше главният преговарящ с ЕС при уточняване на условията, които България трябваше да изпълни, за да получи членство, като извеждането от експлоатация на двата реактора бе едно от тях.
По думите на Сидеров, освен с рушвети, впоследствие Мадам Йес се сдобила и с други облаги
за услужливата си позиция, като например превръщането й в „скъпоплатен служител на Париба”. Според него през същата ревизия трябвало да преминат още тогавашните министри на външните работи Соломон Паси и на икономиката Милко Ковачев. „Тези лица отдавна трябваше да се разследват”, категоричен бе Сидеров.
Той подчерта, че всички те са заблудили българската общественост, че има предварително решение от Европейската комисия за затваряне на 3-ти и 4-ти блок на „Козлодуй”. „Проверили сме – такова няма”, каза лидерът на „Атака” и обяви, че парламентарната му група внася искане в парламента за задължаване на МС да възстанови работата на двата блока
Той се позова на текстове от Виенската конвенция, които позволявали на страните членки на ЕС да не спазват сключени вече договори, ако се е стигнало до тях с измама. Сидеров посочи, че рестартирането на реакторите ще струва не повече от 50 млн. лв., които щели да се възстановят само след месец работа. От „Атака” настояха за конкретни стъпки и за подновяване на замразения проект за АЕЦ „Белене” и заявиха, че „ще сръчкат” кабинета по темата.
По-късно в отговор на исканията за рестарт на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй” евродепутатът от БСП Илияна Йотова подчерта, че това са популистки изказвания. „За съжаление тази тема отдавна е затворена”, аргументира се тя. Социалистката обаче се съгласи със Сидеров, че Кунева не е положила особено големи усилия, за да спаси реакторите. „Не само с лека ръка са продадени, но не е направено и всичко възможно обезщетенията, които получаваме по този повод от европейските институции, да бъдат на нивото на другите страни, които също бяха принудени да затворят реакторите си”, отбеляза Йотова.
Източникmonitor.bg