вторник, 23 октомври 2012 г.

ПИСМО ДО ЕВГЕНИЯ .ФОРУМ


Светлана Попова, 23/10/2012 - 12:54
Уважаеми г-н Лачански, Прочетох само началото на писмото Ви и разбрах тона и смисъла й. Не знам от къде идва злобата Би, но явно сте много злобен и противен тип. Само такова долно същество като Бас може да пише подобни неща. Вие въобще не познавате духовността на Л. Ж
 
Нисичко сте слязъл,, 22/10/2012 - 16:05
г-н Лачански, много нисичко. Писмото Ви е адресирано неправилно. Не вярвам да не си давате сметка, че тази т. н. конференция не е организирана от г-жа Евгения, както фамилиарно я наричате. Едва ли е възможно да не си давате сметка и кой пуска в ефир "търсача на съпруга". Едва ли сте толкова заблуден и не виждате колко деца, внуци, роднини на бившите величия са във властта и я упражняват реално, а не с някакви псевдонаучни сбирки. Може би не знаете адресите и на Искра Баева , на Ректора на СУ, на Светлин Русев. . . и на другите, за които Ви е неудобно да споменете?Личните нападки са грозни, особено що се отнася до семейните решения за осиновяването и пр. Много хора правят това по свои си съображения. Не ми хареса, че правят подобна конференция в СУ, но още повече не ми харесва Вашето манипулативно писание, което скрива истинския проблем и се превръща в долнопробна обида
 
Дора Апостолова - Райкова, 22/10/2012 - 20:19
Дора Апостолова -Райкова 22. 10. 2012 at 19:24 Всеки човек уважаващ себе си много трудно би възприел посредствеността и бездарието в опита да се подредят толкова много думи и изречения, създадени с една единствена цел – изливане на нечовешка , с нищо несравнима злоба !Злоба без аналог ! В бързината да се догони целта са допуснати много печатни грешки и пропуски в редактирането на писмото. Като московски възпитаник си правите лоша *услуга* поради лошия стил на писмото. И злобата с която проповядвате жлъчно, злобно и некадърно Изненада има и във факта че владеете само руски език. Изостанали сте !Много !Но не сте пропуснали привилегията на Москва!
 
Осведомен, 22/10/2012 - 21:05
Нима не си чувал за сливенското Дорче?Единственият ПСИХОЛОГ и МИКРОБИОЛОГ в света!Верен последовател на БСП, дори ги критикува с любов!
 
 
Въпрос, 22/10/2012 - 20:55
Коя си ти ма , Дора Апостолова -Райкова!Ани Младенова, дето си призна, че излъгала за кърпените чорапи на Живков по съвет на адвокат Цанова, беше медицинска сестра, ти да не си ГОТВАЧКАТА на ЖИВКОВИ?
 
 
 
пионерче, 23/10/2012 - 06:57
Когато бях пионерче , в моя град Сливен в ОК на БКП ни заведоха на партийна конференция 17 човека бянме , да сложим червени връзки на гостите , така се правеше. От 8 сутринта стояхме прави до 12 на обяд , докато свърши конференцията. Накрая ни заведоха в стола да ни нахранят. Минахме през кухнята и видях , че се пекат агнета. Бях много гладен и виикам на една жена от персонала, Лелче , кога ще се опекат ? А тя взе да се смее и ми каза тихичко" Тези агнета не са за вас , моето момче , те са за безсмъртните. А ние ядохме филии с пастет
 
 
Бужев, 23/10/2012 - 14:40
Не съм запознат с Господина и какво е направил, но това което е написал, стила, ми прилича на Едвин Сугарев. Може и да греша, но наскоро прочетох едно стихотворение на Вазов, за Русия. Прочетете го отново, ако сте го чели изобщо и си отговорете спрямо съвременнта норма за Европейско присъствие. Колко от тези като г-на са и бяха против войната през 1978г. и нейните последици, паметници които трябва да се разрушат защото знаете ли. . . Този който не си е мълчал и тогова и сега продължава да не мълчи, и той движе света, а не тези със слугинско поведение. Когато Людмила почина много от тях стояха на почит пред портрета и, мълчаха, а сега си отварят устата не където трябва. СУ е автономна област съгласно законите на Държавата РБ и неправомерното нахлуване на външни хора би трябвало да се приследва от закона, защото не там им е мястото. И на мен не ми харесва, но затова сме различни и в различието излиза истината. И по света се правят Научни конференции за Хитлер примерно, а и филми има, документални
 
 
Бужев, 23/10/2012 - 14:27
Към Г. Т. ако четеш- щом като тогава е било опасно, за сегашното положение какво мислиш. А да и сега се страхуваш и затова се криеш зад инициали. Плазмодия винаги си остава такъв каквато и да е средата му за развитие, а е лесно да се вдигат лозунги. И тогова голяма част от сега възмущаващите се вървяха в челните редици на манифестантите и гордо викаха, колкото се може по-силно за да ги забележат. Сега са бесни, че не са успяли да се вредат или пък, че са се продали. Няма строй, държава да не защитава своите разбирания и затова и сега се страхувате и желаете да сте в масовката, белким някой Ви обърне внимание. 
 
 
 
*Дорчето* Дора Апостолова -, 23/10/2012 - 17:21
Велика е любовта в своето многообразие и висок човешки морал! Гордост е да застанеш открито със собственото си мнение подписано с бащината фамилия . Това е правило и приоритет за високообразованите и морални личности. Които ги има моралните ценности си ги има!Така е по целия свят! Драги, *ОСВЕДОМЕН* и *АНОНИМЕН* от този форум . Вие срамувате ли се от родовите си фамилии, или следвате успешно правилата на българската простащина , която вилнее в обшеството 23години!Вероятно поколенията ще издигнат ПАМЕТНИК НА ПРОСТАКА В БЪЛГАРИЯ!Това е и ще бъде срам за всички, но не и за простаците без морал като Вас!
 
 
Андрей Иванов, 23/10/2012 - 17:47
Много злоба има тези горни редове. Питам се , защо тази мъст, тези остри и грозни думи. Людмила е имала доста качества, а дъщеря й също. Много скромно, трудолюбиво момиче. А Вие Се ПУКАЙТЕ ОТ ЯД, А ЗЛОБАТА ДА ВИ РАЗЯДЕ!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар