петък, 20 юли 2012 г.

ЗАЩО ИЗДИША ВЕРСИЯТА ,ЧЕ ЗАД АТЕНТАТА В БУРГАС СТОЯТ ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИСТИ?

М-даа, с ваше позволение да взема да се опитам да обобщя анализите на атентата в Бургас през последните 26 часа в България, Израел, САЩ и други най-демократични държави в света! Общото между всички е, че става дума за терористичен акт като опитите са насочени да бъде убедено общественото мнение в света, че негов автор са ислямски фундаменталисти – Хисбула, според Нетаняху и Израел, Ал Кайда, според активизиращите се в последните часове американски анализи, т.е. внушения на медиите в САЩ!, пише на стената си във Фейсбук проф. Людмил Георгиев.
Продажните български журналисти от Националната телевизия се опитаха да поправят грешките на Борисов и Цветанов, като следваха директно американската препоръка – зад фалшивата книжка на Жак Фелип Мартен, атентатора, всъщност се крие Мехди Гезли, бивш затворник от Гуантанамо, което по аналогията на масовото съзнание трябва да е достатъчно доказателство, че ислямисти са виновни за атентата!
Тук израелците допуснаха твърде груба грешка снощи и до обяд, че всъщност атентата започнал със стрелба по автобуса и после някой хвърлил взривно устройство вътре в рейса!
Грешка, защото това изключва почерка на ислямските терористи, но също така не е в техен стил последващото твърдение, че бомбата била в раницата на Мартен-Гезли, който искал да я сложи в багажника!…
Бог да ме прости, но самият факт, че жертвите са само 7, от които един български гражданин, също не е присъщ на атентатори – камикадзе – при техните действия числото на загиналите обикновено е многократно по-голямо!…
С други думи, до момента версията, че зад атентата в Бургас стоят ислямски фундаменталисти, издиша отвсякъде!!!
Та, смразяващият доклад на Европейската комисия може и ще се стори на Борисов, Цветанов и ГЕРБ като детска приказка, в сравнение с това, което ще им сторят янките и израелците!!! Основната грешка на премиера и вътрешния министър в очите на техните покровители, се свежда до това, че 4 часа мълчаха, вместо веднага да обявят врага – ислямския тероризъм!!! Едно е Нетаняху или Обама отстрани да обвинят Хисбула или Ал Кайда, друго е потърпевшите, Борисов и Цветанов, да го направят моментално!!! Значи за янките е важно да имат слуги, но безкрайно тъпи слуги като Борисов и Цветанов вече не им вършат работа!!! Още повече, че в продължение на часове Мутрата и Цървула правят диаметрално противоположни изказвания, което може да се обясни единствено със стремежа им да се спасят поединично, разбиращи прекрасно гнева на техните покровители!!!
В цялата тази ситуация може да се отбележи и твърде глупавото поведение на президента, който в очите на янките също направи грешките на Патрона си Борисов!!!
Янките, които сами си направиха Кулите, са примера – половин час след това Джордж Буш обвини Ал Кайда и обяви “Нов кръстоносен поход”!…
Най-отвратителното в цялата история е, че се жертваха хора, за да стане повод тяхната смърт, янките и израелците да намерят най-после приемливи за общественото мнение причини да обявят война на Иран, както навремето янките направиха след 11-ти септември 2001-ва с войната си срещу Ирак – надявам се, че всеки нормално мислещ човек не може да приеме, че отвлечен самолет може да се взриви в Пентагона!…!!
Та, защо смятам, че янките са преброили дните на Борисов – не само, заради абсолютно неприемливото за тях негово поведение при атентата, но и заради това, че Господарката на Света, Хилъри Клинтън, дойде лично да заяви, че шистовият газ в България е приоритет за САЩ, а страхливата Мутра, знаейки какво това значи за общественото мнение в България, не посмя да изпълни и тази задача на своите работодатели!!!
Разбира се, че Световна война няма да има – страните от БРИКС /Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка/ няма как да позволят това, което значи, че въпреки изхвърлянията си, САЩ и Израел вече не са господари на света!!! Те могат да бъдат господари на Борисов, когото вече са отписали, въпросът е, имайки предвид техния имперски манталитет, кого подготвят за негов заместник!!!
Що се отнася до България, най-важното е, че тъкмо в ситуацията на Бойко-Борисовата диктатура, вече се формира Гражданско общество, а най-хубавото е, че в неговата основа са младите хора на страната!!! Не партии, нови и стари, не политици, досаждащи отдавна, а българската младеж, която още следващата година трябва да поеме своята историческа отговорност – управлението на Държавата!!!
Проф. Людмил Георгиев
afera.bg                             http://d13d13d.alle.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар