четвъртък, 22 ноември 2012 г.

ВИЖТЕ КАК БОЙКО ПЕЕ*БАТАЛЬОНЪТ СЕ СТРОЯВА* ВИДЕО

Любимата песен на министър-председателя ще с епояви в нова версия много скоро, разкри нейният автор Кирил Котрулев

Бойко се разчувства, когато чуе “Батальонът се строява”
На интересно видео се натъкна kliuki.bg. Годината е 2005-та, а Бойко Борисов гостува в студиото на шоуто “Файв старс”. Владо Димов и Светльо Христов изпълняват популярния хит и любима песен на настоящия министър-председател – “Батальонът се строява”. Бойко гледа и лсуша с офромни внимание изпълнението на парчето, лекичко тактува с крак и тихичко си припява.
Междувременно в свое интервю Кирил Котрулев, който изпълнява любимата песен на Бойко, призна, че обмисля завръщане на сцената.
“Никога не съм и преставал да мисля за едно наше завръщане. Едно, непрекъснатата подкрепа и амбициране от приятели, роднини и родители, колеги и положителните коментари за нас във форумите и друго, че хората не са ни забравили, и че имат нужда от нашата музика. Ще разкрия една малка тайна за всички вас, като за начало подготвям един “THE BEST OF…”, албум, в който ще бъдат включени всички наши хитови, авторски песни. Изненадата е, че те са изцяло променени и с нови аранжименти, което съм сигурен ще зарадва огромен брой фенове на “Южен вятър”", казва Кирил Котрулев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар