неделя, 26 август 2012 г.

ПУ СИ ХОДОРКОВСКИ,ПУ СИ ПУТИН ПУСИ РАЙЪТ ... И ПУ СИ МЕНТ


Пу си Ходорковски, пу си Путин, Пуси Райът …и пу си мене! Да, аз съм човекът, който пее мръсни песни и псува, който понякога пие, и понякога се бие! Неблагочестив, но директен! Единственият българин, подведен под отговорност за порнография заради нецензурни текстове и то по времето на г-н Костов, който сега е върл застъпник на Пуситата ;) )) Да, аз съм от групата, която беше бита и арестувана заедно с публиката във Варна и не съм забравил нищо от това! Затова не ми излизайте с номера за „свободата на словото”, защото вие не сте го яли!
Да се плюнчиш пред монитора е едно, да станеш и да заявиш позиция и да я отстояваш – съвсем различно! С един коментар, изразявайки мнение, без политически да изчакам, да разбера, мнозинството как е настроено, предизвиках толкова злоба и омраза, че ако не ми е забавно, трябваше да ми е тъжно!
На злобарите ще кажа, че не съм виновен за тяхната Незадоволеност и Нереализираност!
Коментирах акта, а сега относно присъдите на Пуситата!
Смятам, че 2 години ефективна присъда, наистина е Прекалено, но законът си е закон и ако някой не му харесва да търси начин да го промени! Всяка държава има своите закони и морални правила, които не са валидни за другите! Суверенитетът е право на всяка държава, без значение на околните дали им хресва или не!
Осъждам поругаването на църквата от руските момичета, защото това е подигравка с религията, заради която днес не нося Фес! Ха, има рима!
В момента не коментирам някои служители на църквата!
Всяко стадо има мърша, но в мършата няма стадо!
Православието е толерантна религия и самия факт, че някой може да влезе в църква с маска и да се гаври с вярата на християните е неоспоримо доказателство.
Ето и един примерен сценарий:
Българска група влиза в джамия и почва да свири революционни песни! Не успяват да се изнесат и ги потрошват от бой, полицията едвам ги спасява! Следващият момент над половин милион мюсулмани живеещи в, и извън България, пощуряват и искат строго наказание за погаврилите се с тяхната религия. И сега въпрос, Колко години ще получат музикантите, според Българското законодателство? И колко ще трябва да се извиняваме за нанесената на мюсулманите обида във, а и извън България?
Относно Путин! Не съм човек, който има право да коментира политиката му както и тази на Русия, защото живея в страна, в която няма никаква национална политика! Който има глава ще знае, че на последните избори в Русия, печели „Единна Русия” на Путин, следван от Комунистическата партия! За кой са Пуситата след като искат Путин да се маха?
За тези, които ме обявиха за „червена бабичка” и уважават „свободата на словото” мога да им пожелая – Fornication Under Crown of the King! Защото като любители на „свободното слово” зная, че ще ме разберат! :)
Просто си отворете очите и вместо да скачате в морална защита на няколко девойки, за нещо, което по никакъв начин не ви касае пряко, се огледайте къде и как живеете!
Или е по-безопасно да се скача от място и да се лае през плет?
Нима решихме проблемите в страната си, за да даваме акъл на другите!
Боли ме гъза за някакви лигли, които се правят на пънкари, а след година ще са милионерки, докато аз лично не знам как ще оцелея в България!
Тези хитрини за отклоняване на внимание от истинските проблеми, чрез създаване на „шум” в „медийното пространство” да ги пробутват на почитателите на Азиско, Криско и Дриско!
Скачайте за глупости и гледайте натам, докато тук ни го набиват!
Ох, колко грубо!
Нали?
Ама боли!
Тия Нен Амен!
Светльо Витков

  КОМЕНТАР :

26.08.2012 at 13:31 Коментарът ви очаква одобрение
Светльо Витков,ти си прекрасен и умен!Твоите мисли надминаха “покровителството” над тези млади шизофринични руски момичета ,които бяха подкрепени даже и на правителствено ниво от министри – папагали в България!
Не се притеснявай Светльо ,за циничните си думи и изрази!Всичко е изречено от теб точно,
на място и е актуално тук – за гаврата с България и българите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар