понеделник, 20 август 2012 г.

ДЕПУТАТЪТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ОТ ПП ПАРТИЯ ГЕРБ БЕ ГОСТ НА ФЕСТИВАЛА В ЖЕРАВНА

родният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева присъства на традиционния Международен фестивал на фолклорната носия „Скок във времето”, който се проведе от 17 до 19 август в парк „Добромерица” край село Жеравна. Проявата бе под патронажа на вицепремиера Цветан Цветанов.
Организатор на фестивала е ръководителят на ансамбъл „Българе” Христо Димитров. Тази година присъстваха близо 12 хиляди души от страната и чужбина, облечени в народни носии. Акцент в програмата бе традиционна българска сватба, както и ежегодните пехливански борби и нестинарски игри. На две сцени фолклорни състави и ансамбли се надпяваха и надиграваха, а хорото се виеше край огньовете по цели нощи.
Областната организация на ПП ГЕРБ в Сливен осигури специален щанд за приготвяне на мекици, които се раздаваха безплатно с мед на гостите.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
 

0 отговор НДепутатът Десислава Танева бе гост на фестивала в Жеравна

  1. 20.08.2012 at 21:28
    Коментарът ви очаква одобрение
    Къде са цървулките на народната избраничка Десислава Танева?Срамува ли се да ги обуе?Министър Цветан Цветанов не само че не се срамува ,но и много му отиват ! Това се казва “народен министър ” и “народен депутат! Не се различава от народа събрал се в парк”Добромерица” край Жеравна на международния фестивал на фолклорната носия.Само едно присъствие не е достатъчно.Той и Тодор Живков присъстваше ,но “тропваше” едно хоро ,носейки бъклицата високо.
     

Вашият 

Няма коментари:

Публикуване на коментар