петък, 21 декември 2012 г.

  • Пламен Тусчиев · Top Commenter
    Да, свърши времето на политкомисарите, като чичо му и дойде времето на равините и танците и заиграването на едно Ники с тях, в ущърб на интересите на България.... Юдо-масон и проводник на чужди на страната ни интереси, организатор на екстремистки ислямистки сбирки у нас. Кака Килъри напуска политическата сцена с мозъчно сътресение, та време е и замръзналото по сако, в очакване на господарката, Ники, да я последва.
  • Nikola Genov · Top Commenter · MEXANO TEXNIKUM-RUSE
    Ники,ти масон ли си? Ники, а кой ти е кум? Ники ,признателен ли си на г-жа Неински? А бе Ники ,ти бил ли си комсомолски секретар? А бе Ники ти достоинство имаш ли?
  • Калина Малина · Top Commenter
    Маргарита Петрова
    Искам Вашата оставка г-н Борисов!На Вас и на вашата мафиотска партия.И не се страхувам да Ви го кажа открито.Нямам повече нищо за губене.Загубих всичко.България,заради която всеки път се връщах у дома - я няма вече.България,която Вие създадохте, прогони децата ми вън от нея.Връзката ми с тях в момента е един кашон,за който искам да Ви разкажа.Вероятно много майки като мен получават подобни кашони,което е срам и позор за един родител.Нима това съм заслужила,аз,и стотиците български майки.Бих дала остатъка от мизерния си живот за да видя сълзите в очите Ви /ако изобщо сте способен на подобно нещо/.Бих искала да Ви видя как отваряте такъв кашон...пълен с ХРАНА - в навечерието на Коледа.Но не в неотоплено жилище,където термометъра показва 0 градуса,а някъде макар и на топло,но зад решетките,където Ви е мястото.И накрая питайки се,питам и Вас,какво ли са чувствали моите деца,когато са приготвяли коледният ми подарък.Да,Вие влязохте в историята,но как?ИСКАМ ВАШАТА ОСТАВКА!И ако не го направите сам-отиването Ви от властта ще бъде най-позорното нещо за Вас и най-хубавото нещо за България.
  • Marina Pencheva · Top Commenter · 127 СОУ Иван Денкоглу
    Уф, тоя по-добре да си мълчи, че му мирише устата.
  • Стоян Григоров · Top Commenter
    Вашите коментарии господа са злобни и анонимни Това ли е бъдещето на нашата гражданска позиция.
  • Таня Лилова · Top Commenter · УНСС София
    Свърши времето на политкомисарите, които да ни казват какво да правим. Ostana ni edin Boiko I edin Ceco.
    • Калина Малина · Top Commenter
      ANONYMOUS BULGARIA
      Поздравления, ще си имаме поредния масонски шопар и престъпник за главен прокурор.

      Сотир Цацаров бе избран за следващия главен прокурор. Неговият мандат е седем години. Процедурата по гласуването, която за първи път се провежда по електронен път, а не с бюлетини, както беше досега, не позволи да стане ясно колко гласове биха получили останалите кандидати в надпреварата. Цацаров беше сочен и като “любимецът на властта”, който многократно беше хвален от вътрешния министър Цветан Цветанов в работата му. Предстои президентът да издаде указ за назначаването на новоизбрания главен прокурор, като държавният глава има право на еднократно вето.

      Сотир Цацаров излъга eтичната комисия на ВСС: http://is.gd/5ee6Tq

      Етичната комисия на ВСС си затвори очите за данъчно нарушение на съпругата на Цацаров:http://tinyurl.com/c7...See More

Няма коментари:

Публикуване на коментар